Yüksekte Çalışma Eğitimi Fiyatları

Yüksekte Çalışma Eğitimi Fiyatları

AnasayfaBlogYüksekte Çalışma Eğitimi Fiyatları

Yüksekte çalışma eğitimi fiyatları; eğitimin temel seviye, ileri seviye, IRATA, SPRAT olmasına göre değişiklik gösterir. Yüksekte çalışma eğitimi fiyatları, MEB onaylı eğitim veren kurumlar tarafından belirlenir ve bireysel olarak ya da işvereni aracılığı ile bu eğitimlere katılacak olanların net bir fiyat alabilmeleri için kurs ile görüşmeleri gereklidir. Eğitimlerde başarısız olan ya da eğitimin geçerlilik süresi olan 2 seneyi doldurmuş olanlar, yeniden eğitim ücretini ödeyerek eğitim programına dahil olurlar. 

Yüksekte Çalışma Eğitimi Fiyatları Nelere Göre Değişiklik Gösterir? 

Yüksekte çalışma eğitim ücretlerinin değişimi aşağıdaki kriterler doğrultusunda belirlenir: Yüksekte çalışma eğitimine toplamda kaç saat ve ne kadar süre katılım sağlanacaksa, fiyat buna göre değişiklik gösterir. Hazırlanan kurs programı, eğitim fiyatlarını etkiler. Yüksekte çalışma eğitimi kapsamında ders veren eğitmenin eğitici belgesi fiyatları değiştirir. İşletmelerin yüksekte çalışma eğitimi alırken kendi işyerlerini ya da kayıt oldukları kursların alanlarını kullanmalarına göre fiyat değişiklikleri olur. Sınıftaki kursiyer sayısı, yüksekte çalışma eğitimi fiyatları üzerinde etkilidir. Yüksekte çalışma eğitimi kapsamında kayıt olunan kursun özellikleri, ücretlerde farklılık olmasına neden olur. Kursun eğitimlerinin ne kadarını uzaktan ve ne kadarını yüz yüze yapacağına göre fiyat politikası farklılık gösterir. Yüksekte çalışma eğitimi fiyatları konusunda net bir bilgi alabilmek için kayıt olunacak kurs ile görüşme sağlamak gereklidir. 

Yüksekte Çalışma Eğitimi Sonrasında Çalışılabilecek Sektörler Nelerdir? 

Yüksekte çalışma eğitiminden sonra tercih edilebilecek istihdam alanları şöyledir: Petrol rafinerileri Macera ve eğlence parkları Doğalgaz tesisleri Telekomünikasyon sektörü Petrokimya endüstrisi Hidro-elektrik santralleri İnşaat sektörü Silolar Enerji nakil hatları Rüzgar türbinleri Yüksek binalar.

İşletmelerin çalışanları için eğitim planlayacak olmaları halinde; yüksekte çalışma eğitimi fiyatları, işletmenin faaliyet gösterdiği sektöre göre değişiklik gösterir. 

Yüksekte Çalışma Eğitimi İle Bilgi ve Beceri Sahibi Olunan Konular Nelerdir? 

Yüksekte çalışma eğitiminin içeriği aşağıda verilmiştir: Yüksekte çalışma ve karşılaşılabilecek tehlikeler konusunda bilgi ve beceri sahibi olunur. Emniyet temel prensipleri ve %100 bağlı olma konusunda bilgi edinilir. Düşüş durdurucu sistemler konusunda beceri elde edilir. Düşme faktörü ve şok emici bağlar öğrenilir. Düğümler konusunda uygulamalar yapılır. Merdiven tırmanış emniyet sistemleri anlatılır. Dikey ve yatay yaşam hatlarında çalışma gösterilir. Emniyet noktaları konusunda bilgi sahibi olunur. Emniyetli çalışma pozisyonları öğrenilir. Yasal iş güvenliği kural ve standartları öğretilir. Malzeme denetlemesi, bakımı ve koruma yöntemleri konusunda bilgi verilir. Süspansiyon travması ve yaralı durum yöntemini konusunda bilgi verilir. 

Yüksekte Çalışma Eğitimi İçeriği Nasıl Belirlenir? 

Yüksekte çalışma eğitimi konu başlıkları yasal mevzuat kapsamında belirlenir. Ancak işletmeler ihtiyaçları doğrultusunda personellerine verilecek olan eğitimin içeriğini belirleyebilirler. Yüksekte çalışma eğitimi alacakları kurs ile görüşme sağlayarak hem içerik hem fiyat konusunda bilgi alabilirler. Yüksekte çalışma eğitimi fiyatları işletmenin eğitim kapsamındaki ihtiyaçlarına göre farklılık gösterir. 

Eğitimler

Faydalı Bilgiler

yüksekte çalışma eğitimi süresi

Yüksekte Çalışma Eğitimi Süresi

Yüksekte çalışma eğitimi süresi; işletmelerin ve katılımcıların ihtiyaçlarına, eğitimin içeriğine göre farklılık gösterir. Yüksekte çalışma...
yüksekte çalışma eğitimi veren kurumlar

Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi Veren Kurumlar

Yüksekte güvenli çalışma eğitimi veren kurumlar; Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve...
yüksekte çalışma eğitiminin mevzuattaki yeri

Yüksekte Çalışma Eğitiminin Mevzuattaki Yeri

Yüksekte çalışma eğitiminin mevzuattaki yeri aşağıdaki kanun ve yönetmeliklerdir: 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nda yüksekte...
yüksekte çalışmalarda lanyard kullanımı

Yüksekte Çalışmalarda Lanyard Kullanımı ve Modelleri

Lanyard Kullanımı Yüksekte çalışan insanların güvenliğini sağlamak amacıyla kişinin kol boyuna göre özel olarak üretilen...
yüksekte çalışma sertifikası almak için yapılması gerekenler

Yüksekte Çalışma Sertifikası Almak İçin Yapılması Gerekenler

Yüksekte çalışma sertifikası almak için yapılması gerekenler; 15.05.2013 tarihli ve 28648 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan...

Başvuru Formu